diumenge, 12 de juliol del 2009

RN - ARRÒS D'ESTIU

Ingredients (per a 4 persones):
-400 gr. d'arròs
-Un pebre vermell
-Una albergínia
-Mitja ceba
-Dos alls
-Oli d'oliva
-Sal, pebre bo
Preparació:
Posau l'arròs a bullir amb l'aigua necessària.
Netejau i tallau la verdura a daus.
Dins una pella amb oli sofregiu-hi els alls i la ceba. Quan estigui a punt afegiu-hi el pebre i l'albergínia. Salpebrau-ho.
Quan l'arròs sigui cuit, colau-lo i passau-li aigua freda.ç
Afegiu l'arròs a les verdures, dins la pella, i mesclau-ho bé. Deixau que s'encalentesqui.
Emplatau i serviu.
(Receptes anònimes adaptades, RN-26, 12 VII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç