dimecres, 22 de juliol del 2009
RA - RAOLES DE JONQUILLO
Ingredients:
-200 gr. de jonquillo
-2 ous
-1 cullerada de farina
-2 grans d'all, julivert, moraduix, senyorida
-Oli, sal, pebre bo i canyella
Preparació:
Rebejarem el jonquillo dins un colador.
Capolarem els alls i les herbes.
Batrem els ous i hi mesclarem el jonquillo, la picada, la farina i ho assaonarem amb sal, pebre bo i canyella. Ho mesclarem bé i fregirem cullerades amb oli calent, ho farem degotar damunt un paper de cuina.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-34, 22 VII 09)
(c) Antònia Serrano, Valldemossa
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-peix,
Receptari,
RI-canyella,
RI-jonquillo,
RI-moraduix,
RI-ous,
RI-senyorida
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada