dissabte, 18 de juliol del 2009
RN - LLUÇ AL SAFRÀ
Ingredients (per a 4 persones) :
-4 rodanxes de lluç
-2 cebes tendres
-4 trossos de pa fregit
-2 alls
-Safrà
-Farina
-Oli, sal
-Brou de peix
-Julivert
Preparació:
Posau dins la pella amb oli calent un all i la ceba capolada. Salpebrau-ho. En estar daurat ho reservau, deixant l'oli a punt.
Capolau dins el morter l'altre all, el pa fregit i un poc de safrà i afegiu-hi un poc de brou de peix.
Salpebrau els trossos de lluç i passau-los per farina. Fregiu-los, volta i volta, dins l'oli del sofregit. Afegiu-hi la picada del morter i mig tassó de brou de peix. Rectificau de sal.
Ara posau-hi julivert capolat per damunt i deixau que cogui entre 6 i 8 minuts a foc lent fins que el lluç estigui a punt.
(Receptes anònimes adaptades, RN-28, 18 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada