dijous, 30 de juliol del 2009
RP - BACALLÀ AMB PANSES
Ingredients:
-Quatre tallades de bacallà
-Panses
-Tomàtigues
-Cebes
-Patates
-Farina
-Una fulla de llorer
-Un tassó de vi blanc
-Aigua, oli, sal
Elaboració:
Posau les tallades de bacallà en remull el vespre abans, renovant-li l’aigua.
Dins una pella feis un sofregit de ceba tallada rodona, anau alerta que es cremi.
Seguidament li afegiu la tomàtiga, les panses, el llorer i el vi blanc. Ja tot cuit ho dipositau dins una greixonera.
A part enfarinoau i fregiu les tallades de bacallà. Una vegada frites repartiu-les per sobre el contingut de la greixonera.
Per una altra banda, dins una pella fregiu patates tallades rodones i col·locau-les damunt de tot de la greixonera. Posau-la al foc amb un tassonet d’aigua, la tapau i deixau-ho confitar uns minutets.
S’acompanya d’un bon trempó i un vinet blanc fresc.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-22)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada