dimarts, 14 de juliol del 2009
RN - BROQUETES DE LLAGOSTINS
Ingredients (per a 4 persones):
-16 llagostins
-16 fulles de menta
-2 alls
-El suc de mitja llimona
-20 cl de crema de llet (o iogurt cremós)
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
Pelau els llagostins i reservau-los. A part, reservau les closques.
Netejau els alls i picau-los molt petits. Els mesclau amb els llagostins, el suc de llimona i l'oli d'oliva. Deixau aquesta maceració almenys mitja hora dins la gelera.
Sofregiu les closques dels llagostins dins una pella amb oli. En estar a punt ho passau pel colador xinès i ho mesclau amb la crema de llet o iogurt. Salpebrau i reservau.
Insertau els llagostins a les broquetes alternant-los amb les fulles de menta. Fregiu les broquetes damunt una planxa ben calenta.
Serviu les broquetes amb la salsa de crema dins una salsera.
(Receptes anònimes adaptades, RN-27, 14 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de crustacis
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-crustacis,
R-salses,
Receptari,
RI-llagostí,
RI-llimona,
RI-menta
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada