dissabte, 18 de juliol del 2009
RA - GELAT D'AMETLLA DE PÒRTOL
Ingredients:
-Per 1 litre de llet
-4 o 5 cullerades de sucre
-1/4 d'ametlla (pot ser crua o prèviament torrada)
-1 culleradeta de canyella en pols
-1 tassó d'aigua
Preparació:
Mesclau tots els ingredients. Posau-ho a bullir i rectificau de sucre si importa.
Un cop bullit posau-ho a refredar dins la gelera.
L'endemà posau la mescla dins la bomba i anau remenant perquè qualli sense congelar-se.
Recepta aportada per un grup de persones que col·laboren amb la Parròquia del Carme per tal de replegar fons per a la reforma de l'església.
Vos pregaríem que, mentre hi hagi festes o celebracions on aquesta comissió hi tengui parada, aneu a cercar el seu gelat, que és molt bo i té una evident finalitat social.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-32, 18 VII 09)
(c) Comissió de gelateres del Carme, Pòrtol
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de dolç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-dolç,
R-gelats,
Receptari,
RI-ametlla,
RI-canyella,
RI-llet
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada