dilluns, 20 de juliol del 2009
RN - LLOM DE PORC A LES FINES HERBES
Ingredients (per a 2 persones):
-500 gr. de llom de porc
-2 tassons de brou de pollastre
-1 tassó de vi blanc
-Alfabeguera
-Farigola
-Orenga
-Romaní
-Sal, pebre bo
Preparació:
Netejau el llom de l'excés de greix que pugui tenir. Llevau-ho amb un ganivet, molt curosament.
Salpebrau la carn.
Enceneu el forn i posau-lo a 180º.
Dins una palangana posau-hi el llom i tirau-hi per damunt el brou i el vi blanc.
Afegiu-hi les herbes en la mesura que vos agradin els diferents gusts, però no convé abusar-ne.
Quan el forn està calent ficau-hi la palangana amb un paper d'alumini per evitar que es cremi per damunt. Ho tendrem devers una hora a dintre, però li anirem afegint un poc de brou amb un cullerot.
Quan faltin 15 minuts per treure la carn retirau el paper d'alumini i aconseguireu que quedi daurada.
S'ha de menjar calent. Pot anar acompanyat d'enciam i/o algun tipus de patata o puré.
(Receptes anònimes adaptades, RN-29, 20 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
R-herbes,
Receptari,
RI-alfabeguera,
RI-farigola,
RI-llom,
RI-orenga,
RI-porc,
RI-romaní
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada