dijous, 16 de juliol del 2009
RP - MELICOTONS FARCITS DE MARISC
Ingredients:
-Quatre melicotons
-Gambes bullides
-Tronquets de mar
-Peix bullit
-Lletuga
-Maonesa
-Pebrebò, sal
Preparació:
Pelau i xapau els melicotons, els buidau un poquet i componeu-los dins un plat gran.
A part bulliu un tros de peix i després l’esmicolau. Pelau les gambes bullides i les feis trossets. També trossejau els tronquets de mar.
Ho mesclau tot amb pebrebò, maonesa i sal.
A continuació, ompliu els melicotons i, dins el plat, adornau-ho de lletuga tallada petitona.
S’acompanya d’unes olives pansides.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-18)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-fruita,
R-peix,
Receptari,
RI-gamba,
RI-lletuga,
RI-maonesa,
RI-melicotó
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada