dijous, 23 de juliol del 2009
RN - BACALLÀ FRESC AMB SALSA DE MARISC
Ingredients (per a 4 persones):
-800 gr. de bacallà fresc
-12 llagostins
-8 musclos
-1/2 tassó de vi blanc
-Oli, sal, pebre bo
-Julivert
Per a la salsa:
-1 ceba
-2 tomàtigues madures
-2 pastenagues
-2 porros
-2 culleradetes de pebre bord
-Estragó
-1 copeta de conyac
-Julivert
-Oli, sal
Preparació:
Coeu els musclos en aigua i vi blanc. Reservau-los i també el brou.
Per fer la salsa, dins una greixonera amb oli sofregiu totes les verdures capolades i també el julivert. Salpebrau.
A part, sofregiu els caps capolats dels llagostins i afegiu-hi l'estragó i el pebre bord, remullau-ho amb el conyac i flambejau-ho.
Afegiu el flambejat a la verdura. Deixau-ho que cogui 5 minuts, capolau-ho i passau-ho pel colador xinès. Reservau-ho.
Saltejau el bacallà i els llagostins pelats, tot salpebrat.
Serviu el bacallà i els llagostins dins una palangana amb el fons cubert de salsa de marisc. Decorau-ho amb julivert capolat i amb els musclos.
Posau la resta de la salsa dins una salsera per acompanyament.
(Receptes anònimes adaptades, RN-30, 23 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-marisc,
R-peix,
Receptari,
RI-bacallà,
RI-conyac,
RI-estragó,
RI-llagostí,
RI-pebre bord,
RI-vi
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada