dilluns, 27 de juliol del 2009
RP - CONILL A LA TARONJA
Ingredients:
-Un conill
-Quatre taronges
-Alls
-Pinyons
-Pebrebò
-Un tassó de vi sec
-Aigua, oli, sal
-Ametles (opcional)
Preparació:
Feis trossos el conill i, dins una pella amb oli i sal, els sofregiu amb alls fins que siguin daurats.
A continuació, ho posau dins una greixonera amb un tassó de vi sec i un d’aigua i deixau que bulli un poc.
A part pelau les taronges i feis-les tallades redones.
Afegiu la taronja a la greixonera i sacsau-ho per que quedi ben repartit, si veis que és espès podeu abocar-hi un poc d’aigua o de brou..
Per damunt repartiu-hi pinyons i deixau que la taronja es vagi esflorant.
Tastau com està bé de sal i si veis que el brou és un poc amarg per mor de les taronges mesclau-hi un poc de sucre.
Si vos agrada, també li podeu fer una picada d’ametles i la salsa serà més espessa.
S’acompanya de puré de patata.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-20)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
Receptari,
RI-ametlla,
RI-conill,
RI-pinyons,
RI-taronja,
RI-vi
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada