dilluns, 27 de juliol del 2009

RP - CONILL A LA TARONJA

Ingredients: -Un conill -Quatre taronges -Alls -Pinyons -Pebrebò -Un tassó de vi sec -Aigua, oli, sal -Ametles (opcional) Preparació: Feis trossos el conill i, dins una pella amb oli i sal, els sofregiu amb alls fins que siguin daurats. A continuació, ho posau dins una greixonera amb un tassó de vi sec i un d’aigua i deixau que bulli un poc. A part pelau les taronges i feis-les tallades redones. Afegiu la taronja a la greixonera i sacsau-ho per que quedi ben repartit, si veis que és espès podeu abocar-hi un poc d’aigua o de brou.. Per damunt repartiu-hi pinyons i deixau que la taronja es vagi esflorant. Tastau com està bé de sal i si veis que el brou és un poc amarg per mor de les taronges mesclau-hi un poc de sucre. Si vos agrada, també li podeu fer una picada d’ametles i la salsa serà més espessa. S’acompanya de puré de patata. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-20) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes