dimecres, 30 de juny de 2010

RS - CARABASSA AMB PANSES I PINYONS


Ingredients:

-600 grs. de carabassa (sense pell, ni fils, ni llavors)

-1 ceba mitjana

-3 alls
-6 tallades de bacó
-1 grapada de panses
-1 grapada de pinyons
-sal
-pebre bo
-3 cullerades d'oli d'oliva
-julivert



Preparació:
Tallau la carabassa i el bacó en daus petits. Pelau la ceba i trinxau-la ben petita. Esclafau els alls (sense pelar-los).
Abocau l'oli dins una greixonera i posau-la al foc. En ser calent l'oli, tirau-hi el bacó i els alls esclafats. Sofregiu el conjunt fins que prengui color a foc viu. Eliminau els alls. Abaixau el foc i incorporau-hi la carabassa, la ceba, les panses i els pinyons. Salpebrau. Coeu a foc baix fins que la carabassa sigui tendra. Remenau de tant en tant perquè no s'aferri al fons de la greixonera.
Mentrestant, netejau i picau el julivert.
Uns minuts abans d'apagar el foc, incorporau a la greixonera la picada de julivert i ja podeu servir el plat.


(Recepta de la Setmana, RS-111, 30  VI  2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes