dijous, 27 d’octubre del 2016

RN - ESCUDELLA DE TARDOR

Resultat d'imatges de caldo
Ingredients

Pel brou:
Ossos de vedella
1/2 gallina
1 os de pernil
3 patates
1 ceba
1 porro
1 pastanaga
1 nap
1 xirivia

Per la sopa:
ceba
castanyes
moniatos
carabassa
all
oli
aigua

- Ja rentats els ossos i la carn els posam dins l'olla quan l'aigua encara és freda. A mesura que bull, durant un parell d'hores, anam llevant l'escuma que vagi fent el brou.
- Hi afegim les verdures, fins que siguin ben cuites.
- Sofregim la ceba, tallada petita, a foc lent fins que agafi color marró.
- Bullim les castanyes i les pelam. Les feim trossets.
- Trossejam el moniato i la carabassa. El posam dins el brou ja colat, juntament amb els trossos de castanya. Bullim fins que sigui cuit
- Si agrada, se pot servir amb pa torrat a sobre.