dimecres, 3 de setembre del 2008
RF - Vidauba, celler felanitxer a punt per iniciar la producció
Un reportatge d’Antoni Riera ens apropa a un grup de quatre felanitxers “amants del bon viure i el bon menjar” que dediquen “temps, doblers i ganes” per construir un celler i fer vi. Tenen previst llançar-se al mercat a partir de l’any que ve amb dos vins negres i un de blanc, tot i que asseguren que han passat un any i mig darrere la paperassa i, en general “el procés és tan costós i tan lent que és molt bo de fer caure en el desànim”. La cooperativa es diu Vidauba i tenen previst generar 40.000 botelles anuals d’un vi que, de moment, madura dins bótes de roure francès. (CENT PER CENT, núm 281, 27 de juny. Manacor). BMM.- (Diari de Balears, 14 d'agost 08)
Etiquetes de comentaris:
Felanitx,
Gastronomia,
Mallorca,
Premsa,
Vins
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada