dimecres, 28 de setembre de 2011

RS - ALBERGÍNIES A LA PARMESANA



Ingredients (per a 4 persones):
3 albergínies mitjanes

½ quilo de tomàtiga ratllada (pot ser tomàtiga triturada natural de conserva)
2 alls
200 g de formatge parmesà ratllat
unes fulles d'alfabeguera
sal

oli d'oliva


Preparació:
Netejau les albergínies, eliminau-ne els capolls i tallau-les a llesques primes longitudinalment. Salau-les i posau-les a degotar dins un colador durant una hora perquè amollin l'amargor.

Posau 3 cullerades d'oli d'oliva dins una paella i escalfau-la. En ser calent l'oli, abocau-hi els dos alls esclafats amb la pell, la tomàtiga, sal, pebre bo i l'alfabeguera picada. Coeu la salsa (ha de quedar espesseta; si la trobau àcida, afegiu-hi ½ culleradeta de sucre). En ser cuita, comprovau el punt de sal i rectificau si fos precís.