dimecres, 5 d’octubre del 2011

RS - VEDELLA AMB SALSA DE XOCOLATA



Ingredients:

-1/2 quilo de vedella
-2 o 3 tomàtigues madures
-1 copa de vi blanc
-farigola
-orenga
-julivert
-sal
-pebre bo
-oli d'oliva
-1 rajola de xocolata amarga (sense llet)

Preparació:

Tallau la carn en daus grossos. Salpebrau-la i sofregiu-la durant molt poc temps a foc viu.

Passau-la a una greixonera. Afegiu-hi la resta d'ingredients excepte la xocolata i un poc d'oli del que heu fet servir per sofregir la carn i coeu el conjunt amb la greixonera tapada i al mínim fins que la vedella sigui tendra. Remenau de tant en tant i vigilau que no s'aferri.

Si la salsa s'ha espessit massa, afegiu-hi ½ tassó d'aigua calenta.

Quan la carn ja és cuita i fluixa, incorporau-hi la rajola de xocolata amarga. Deixau que es dissolgui i coeu 5 minuts més al mínim. Apagau el foc i tapau la greixonera.

Serviu la carn acompanyada de puré de patates, arròs blanc o patates fregides.