dimecres, 19 d’octubre de 2011

RS - OUS AL NIU


Ingredients:
4 magranetes (panets de Viena rodons)
4 ous
60 g de cuixot tallat a daus petits
salsa de tomàtiga casolana espessa
llet
pinyons
sal
oli d'oliva


Preparació:
Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un dit per tot. Posau dins cada panet (fons i voreres)quatre culleradetes o cinc de llet de manera que quedi humit per dins. Ara abocau dues o tres cullerades de salsa de tomàtiga al fons de cada panet. Damunt, uns quants daus de cuixot i damunt, un vermell d'ou.

Bateu els blancs a punt de neu amb un pessic de sal. Distribuïu el blanc pujat dins les magranetes. N'hi ha d'haver un bon caramull. Posau uns quants pinyons damunt cada munt.

Posau oli abundant dins una paella i fregiu els panets d'un en un d'aquesta manera: quan l'oli sigui calent, amb molt de compte i agafant la magraneta amb una giradora, posau- la dins la paella amb la mà esquerra i amb la dreta abocau oli calent de la paella amb una cullera o cullerot per damunt el blanc pujat. Totd'una que prengui un poc de color de baix (molt aviat), treis-la de l'oli, però manteniu-la alçada damunt la paella i continuau abocant oli damunt el blanc fins que es daurin els pinyons. Col·locau el panet damunt paper absorbent i procediu amb les altres magranetes igual que amb la primera. Serviu-les ben calentes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

buy xanax valium online florida vicodin valium drug interactions - valium effects on the body