dimecres, 9 de novembre de 2011

RS - CONILL AMB SALSA (TOT EN CRU)


Ingredients per a 4 persones:
750 g de conill trossejat
4 cebes mitjanes
2 tomàtigues ratllades
150 g de xerès sec
un raig de vinagre
2 alls
1 fulla de llorer
1 brot de moraduix
sal
pebre bo
un raig d'oli d'oliva


Preparació:
Pelau les cebes i tallau-les a la juliana. Esclafau els alls amb la pell. Ratllau la tomàtiga.

Posau tots els ingredients dins una greixonera amb un tassó d'aigua; posau-la al foc i en començar a bullir abaixau el foc al mínim.

Coeu el conill així, remenant de tant en tant (sobretot a partir dels primers 45 minuts) fins que la carn sigui tendra i la salsa s'hagi confitat. Quan vegeu que s'evapora massa líquid incorporau-hi mig tassó d'aigua cada
vegada, fins que sigui cuit.

Anau amb compte la darrera mitja hora, perquè té tendència a aferrar-se.