dimarts, 18 de maig de 2010

RS - RELLOM AL FORN AMB POMES

Ingredients (per a 4 persones):

-2 relloms de porc
-5 pomes golden grosses
-vi blanc
-mantega per fregir
-farigola
-sal i pebre bo


Preparació:
La nit anterior, salpebrau els relloms. Col·locau-los dins un recipient amb vi blanc que els tapi i uns brotets de farigola.


L’endemà, colau els relloms. Eixugau-los bé i sofregiu-los sencers amb mantega fins que es daurin uniformement, a foc viu. No els heu de coure massa, només és per segellar la carn perquè no s’assequi durant la cocció posterior i conservi els seus sucs.



Passau els relloms fregits a una rostidora. Pelau les pomes, eliminau-ne els cors i tallau-les en grells primets. Col·locau els trossos de poma damunt els relloms i enfornau la rostidora a 180º. Quan vegeu que la poma ja s’ha confitat i queda blana i daurada, els relloms també seran cuits i podeu servir-los. Heu de calcular més d'una hora de cocció al forn.


(Recepta de la Setmana, RS-105, 18  V  2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes