dimecres, 6 de juliol de 2011

RS - ALBERGÍNIES ARREBOSSADES



Ingredients per a 4 persones:

-2 albergínies mitjanes

-1 paquet de formatge Havarti en tallades

-pernil dolç tallat no massa fi

-sal

-2 ous

-galeta picada

-oli d'oliva per fregir



Preparació:


Rentau les albergínies i tallau-les a làmines finetes de per llarg. Salau-les i posau-les a degotar dins un colador. Al cap d'una hora, agafau una làmina d'albergínia i posau-hi damunt formatge havarti i damunt el formatge, pernil dolç. Acabau amb una altra làmina d'albergínia (procurau que sigui de la mida més semblant possible a la que heu posat a baix. Repetiu el procés amb la resta de làmines d'albergínia.



Passau les albergínies així farcides per ou batut i galeta picada i fregiu-les en oli d'oliva ben calent, però abaixau un poc el foc al cap de poc temps perquè, en tenir ja un poc de crosta, es coguin bé de per tot. En ser ben rosses d'una banda, girau-les i fregiu-les de l'altre costat. En ser cuites, posau-les a degotar damunt paper absorbent.


Podeu servir-les talment o acompanyar-les amb una bona salsa de tomàtiga casolana.