diumenge, 28 de juny del 2009
RA - AMANIDA MARROQUINA
Ingredients (per a 2/3 persones):
-150 grs. de cuscús cru
-1 llimona
-1 tasseta petita d’oli
-Una picada de julivert i all tallats molt petits
-Un trempó preparat al vostre gust (també s’hi pot posar lletuga, si us agrada més)
-Una grapada de panses
-Comí
Preparació:
Primer de tot mesclau el cuscús amb el suc de mitja llimona, la tasseta d’oli i la picada d’all i julivert. Remenau amb una cullera de fusta i deixau reposar aquesta mescla durant 30 minuts.
Passat aquest temps, preparau el trempó amb sal i oli al vostre gust. Afegiu-hi les panses i el comí i regau-lo amb el suc de l’altra mitja llimona.
Mesclau les dues preparacions i ja està llest per consumir.
Recepta aportada per Daniel Sánchez, de Valldemossa
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-25, 28 VI 09)
(c) Daniel Sánchez
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-verdura,
Receptari,
RI-comí,
RI-cuscús,
RI-julivert,
RI-lletuga,
RI-llimona,
RI-panses,
RI-pebres,
RI-tomàtiga
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada