diumenge, 14 de juny del 2009
RP - TALLARINES DE PASTA INTEGRAL
Ingredients:
-Mig quilo de pasta integral
-Un quart de quilo de xampinyons
-Quatre ous
-Dues cebes
-Un quart de cuixot
-Alls
-Vi sec
-Oli, sal
Preparació:
Bulliu la pasta amb aigua i sal durant uns deu minuts. Quan sigui casi cuita l’escolau i passau amb aigua freda.
Feis un sofregit dins una greixonera amb la ceba, els xampinyons fets tires, el cuixot a trossets i alls talladets.
Passats uns minuts li abocau un poc de vi sec i afegiu-hi la pasta.
Per una altra banda, dins una pella amb oli fregiu un ou estrellat per persona.
A l’hora de servir, damunt els tallarins posau-hi un ou estrellat a cada plat.
S’acompanya d’uns ravenets o de tallades de rave.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-10)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de pasta
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada