dilluns, 15 de juny del 2009
RN - CARXOFES AMB FAVES
Ingredients:
-1 kg. de carxofes
-500 gr. de faves tendres
-2 patates grossetes
-2 alls
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
Llevau les fulles més dures de les carxofes, tallau les puntes i la tija, xapau-les en quatre i posau-les dins aigua amb llimona.
Llevau els fils i les puntes als canons de les faves i xapau-les en trossos no massa grossos. Passau-les per aigua i reservau-les.
Pelau les patates i les xapau en trossos mitjancers. Posau-les dins aigua.
Posau carxofes i faves dins una olla amb un poc i deixau que bullin una bona estona. En ésser cuit feis-ho degotar i reservau-ho.
Dins una pella amb oli fregiu les patates i retirau-les quan siguin daurades.
Llevau part de l'oli deixant únicament que cobreixi la base de la pella. Capolau un all i sofregiu-lo. En estar a punt afegiu-hi les carxofes, les faves i les patates. Sofregiu-ho tot alguns minuts, salpebrau i serviu-ho ben calent.
(Receptes anònimes adaptades, RN-16, 15 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-verdura,
Receptari,
RI-alls,
RI-carxofa,
RI-faves,
RI-patata,
RI-pebre bo
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada