dijous, 4 de juny del 2009
RA - GREIXONERA DE BROSSAT
Ingredients:
-750 g. de brossat
-450 g. de sucre
-6 ous (blanc i vermell)
-Canyella en pols i ratlladures de llimona al gust.
Preparació:
Dins un bol bateu tots els ingredients i procurau que quedi ben mesclat.
Untau amb un poc de mantega, una greixonera de terra, de les planes, d'uns 25 cms. de diàmetre i abocau-hi la mescla.
Posau-ho en el forn uns 40' a 180º
Recepta enviada per Catalina Jaume, de sa Cabaneta
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-14, 4 VI 09)
(c) Catalina Jaume i Moyà
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-dolç,
Receptari,
RI-brossat,
RI-canyella,
RI-llimona,
RI-ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada