dijous, 18 de juny del 2009
RN - ARRÒS VEGETAL
Ingredients (per a 6 persones):
-700 gr. d'arròs
-3 patates mitjanceres
-4 carxofes
-200 gr. de pèsols
-200 gr. de favetes tendres
-1 manat d'espàrrecs
-2 cebes
-2 tomàtigues
-Oli d'oliva
-Sal, pebre bo
Elaboració:
Posau oli dins la greixonera i hi fregiu les patates tallades a quadrets, les carxofes i, al final, els pèsols i les faves.
Ho colau i reservau. Dins l'oli restant sofregiu-hi la ceba, tallada molt fina, i quan sigui blana hi afegiu la tomàtiga. Ho remenau bé i hi afegiu aigua.
Netejau els espàrrecs, tallau-los a trossets i feis-los donar un bull. Reservau-los.
Quan bulli hi tirau l'arròs i als cinc minuts hi afegiu les verdures fregides i els espàrrecs. Salpebrau.
Quan sigui cuit ho llevau del foc i ho deixau reposar alguns minuts.
(Receptes anònimes adaptades, RN-17, 18 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-arròs,
R-verdura,
Receptari,
RI-arròs,
RI-carxofa,
RI-espàrrecs,
RI-faves,
RI-patata,
RI-pebre bo,
RI-pèsols
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada