divendres, 26 de juny del 2009
RA - MOUSSE D'ALBERGÍNIES
Ingredients (per a 4 persones):
-4 albergínies grossetes
-Un quart d'olives negres
-Un all
-Oli d'oliva
-Una llimona
-Pebre vermell
-Sal, pebre bo
-Pebre vermell torrat (opcional)
Elaboració:
Tallau el capoll a les albergínies, les rentau i les eixugau.
Les posau dins el forn calent sense pelar i les treis quan trobau que són tendres al tacte, cuites.
Després les xapau i amb una cullera les treis la popa. Llavors la capolau dins un bol gros fins que torna com a puré.
D'altra part, treis els pinyols d'un quart d'olives negres. En deixau algunes per adornar i les altres les capolau fins que queda una pasta que afegeu a l'albergínia si ja és freda.
Pelau un all, el capolau i el mesclau amb un poc d'oli i ho afegeiu a la pasta d'albergínia i olives. Hi posau suc de llimona, sal, pebre bo i pebre vermell i ho remenau tot i ho mesclau ben mesclat i ho posau dins el mateix bol o dins una palangana.
A damunt hi posau les olives negres senceres que havíeu deixat sense pinyol.
Si vos hi agrada, per damunt hi podeu posar tiretes de pebre vermell torrat.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-23, 26 VI 09)
(c) Toniet, de Marratxí.
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-verdura,
Receptari,
RI-albergínia,
RI-olives,
RI-pebre bord,
RI-pebres
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada