divendres, 19 de juny del 2009
RP - BISTECS DE VEDELLA FARCITS
Ingredients:
-Quatre bistecs de vedella que siguin ben plans
-Cuixot
-Formatge a tires
-Alls
-Pebrebò
-Escuradents o fil
-Vi sec
-Un poc d’aigua
-Oli, sal
Preparació:
Farciu els bistecs amb una tallada de cuixot i una de formatge, els enrodillau i travau-los amb fil o escuradents.
A continuació, dins una greixonera al foc amb oli i uns alls, sofregiu els bistecs espolsats de pebrebò.
Li anau afegint una mica de vi sec i dos dits d’aigua, a fi que tenguin un poc de salseta.
Deixau-los bullir a poc a poc fins que estiguin flonjos i mirau si està bé de sal.
Se serveixen acompanyats d’unes fulles d’endívia.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 299, hivern 2007. RP-13)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
Receptari,
RI-alls,
RI-bistec,
RI-cuixot,
RI-formatge,
RI-pebre bo,
RI-vedella,
RI-vi
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada