dilluns, 15 de juny del 2009
RP - FRITADA DE VERDURES AMB OU
Ingredients:
-Una ceba
-Un carabassó
-Una albergínia
-Dues tomàtigues
-Un pebre verd
-Un pebre vermell
-Dos alls
-Ous
-Pebrebò
-Herbes aromàtiques
-Oli, sal de règim
Preparació:
Rentau totes les verdures i feis-les trossets, menys les tomàtigues.
Posau les verdures trossejades dins una pella amb dues cullerades d’oli, que coguin a poc a poc i després li afegiu la tomàtiga feta bocins.
A l’hora de menjar, dins una pelleta col·locau-hi les verdures que necessiteu i un ou i ho sofregiu tot junt.
Si vos agrada podeu posar per damunt un poc de formatge rallat.
S’acompanya d’una llesqueta de pa moreno o dues galetes d'oli.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 300, estiu 2007. RP-11)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-ous,
R-verdura,
Receptari,
RI-albergínia,
RI-alls,
RI-carabassó,
RI-ceba,
RI-herbes,
RI-ous,
RI-pebre bo,
RI-pebres,
RI-tomàtiga
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada