dissabte, 13 de juny del 2009
RA - TOMÀTIGUES FARCIDES DE SÍPIA I MARISC
Ingredients (per a 6 persones):
-6 tomàtigues grosses madures
-1 sípia mitjana
-300 gr de gambes pelades
-12 musclos
-2 alls
-Julivert
-Sal i pebre bo
Elaboració:
Agafam les tomàtigues i les escaldam per poder llevar la pell. Quan siguin fredes les xapam per la meitat i amb una cullereta les buidam. Reservam la popa.
Feim la sípia ben neta i la trossejam. Dins una paella sense oli hi tiram la sípia perquè tregui tota l'aigua.
Dins una altra pella, amb una tasseta d'oli, hi tiram les gambes pelades i trossejades. Hi afegim una ceba blanca tallada i picada.
Quan està ben dauradet hi aficam la sipia i anam remenant amb una cullera de fusta.
Posam l'all i el julivert dins el murter per fer una picada.
A la pella, després de la sípia hi tiram els musclos, que millor si ja estan cuits al vapor.
Després dels musclos, hi posam la picada per damunt.
Quan ja està tot ben cuit agafam les tomàtigues i les anam farcint del que hem posat dins la pella. Col·locam les tomàtigues dins una palangana i hi posam un poc de picada d'all i julivert pel damunt. Ho ficam dins el forn 15 minuts i ho servim.
Primera recepta aportada per Bàrbara Estela en directe a la secció "Paladar feliç" del nostre programa de ràdio, dia 6 de maig de 2009
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-18, 13 VI 09)
(c) Bàrbara Estela
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-marisc,
R-mixtures,
R-mol·luscs,
R-verdura,
Receptari,
RI-alls,
RI-gamba,
RI-julivert,
RI-musclos,
RI-pebre bo,
RI-sípia,
RI-tomàtiga
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada