dilluns, 8 de juny del 2009
RP - SOPES AMB SÍPIA
Ingredients:
-Dues sípies grans
-Mitja col
-Mitja colflori
-Dues carxofes
-Un manat d'espinacs
-Un manat de cebes tendres
-Mig manat de juevert
-Tomàtiga de ramellet
-Pebre bord o vermell
-Alls
-Una bossa de sopes
-El brou de peix necessari
-Oli
-Sal
Preparació:
Posau al foc una greixonera amb oli i els alls pelats i sofregiu-hi les sípies fetes trossets.
Després li afegiu el sofrit, juevert, tomàtiga, la col i els espinacs.
A continuació posau-hi el brou i les espècies.
Deixau-ho bullir tot fins que sigui tendre i li agregau la colflori i les carxofes fetes trossets.
Llavors llevau la greixonera del foc i treis les sípies, les verdures i quasi tot el brou.
A la greixonera anau posant un sostre de sopes i un sostre de tot lo que heu retirat i un poc del brou.
Finalment regau-ho amb un poc d’oli ho deixau estovar.
S’acompanya d’uns ravenets i olives negres.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 302, tardor 2007. RP-3)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de sopes
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-peix,
R-sopes,
R-verdura,
Receptari,
RI-alls,
RI-carxofa,
RI-ceba,
RI-col,
RI-col-i-flor,
RI-espinacs,
RI-julivert,
RI-pebre bord,
RI-sípia,
RI-tomàtiga
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada