dilluns, 22 de juny del 2009
RP - ENSALADA D'ARRÒS I PITRERA (règim)
Ingredients:
-100 grams d’arròs
-Una pitera de pollastre
-Una carxofa
-Pastenagó
-Tàperes
-Olives
-Oli, sal de règim
Preparació:
Heu de coure l’arròs amb aigua i sal, el colau i deixau-lo dins un bol.
També bulliu la pitera amb un poc de sal i després la feis trossets.
Damunt l’arròs col·locau la carn, repartiu-hi pastenagó ratllat i carxofa tallada fina i, a l’hora de servir, ho trempau amb oli, tàperes i olives.
S’acompanya d’una llesqueta de pa moreno.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 299, hivern 2007. RP-14)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats d'arròs
Vegeu receptari d'altres plats d'aus
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-arròs,
R-aus,
Receptari,
RI-arròs,
RI-carxofa,
RI-olives,
RI-pastenaga,
RI-pollastre,
RI-tàperes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada