divendres, 5 de juny del 2009
RS - COL-I-FLOR AMB OUS
Ingredients (per a 4 persones):
.1 col-i-flor mitjana.
.4 grells molt tendres.
.Sal i pebre bo.
.4 cullerades d'oli d'oliva per fregir.
.6 ous.
Preparació:
Primer de tot, eliminau les fulles verdes de la col-i-flor i tallau-la en brotets. Posau els brotets dins un colador i netejau-los bé. Deixau-los degotar una estona. Eliminau la capa exterior dels grells i la part més verda de l'extrem, però conservau-ne la part verda que és tendra. Passau-los per aigua i tallau-los en rodanxes finetes.
Posau l'oli dins una pella i posau-la al foc. En ser calent l'oli, tirau-hi els brotets de col-i-flor. Salpebrau i fregiu a foc mitjà-baix, remenant per facilitar que es coguin uniformement.
Quan vegeu que punxant un brot amb un escuradents aquest el travessa sense dificultat, incorporau els grells i coeu el conjunt cinc minuts més a foc mitjà.
Mentrestant, trencau els ous i remenau-los com per fer truita. Abocau-los ara dins la pella i remenau fins que l'ou s'hagi cuallat (pres). Apagau el foc i serviu immediatament.
(Recepta de la Setmana, RS-47, 16 IV 09)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada