dimarts, 16 de juny del 2009
RA - FIDEUS NEGRES AMB SÍPIA I GULES
Ingredients:
-Fideus
-Fumet de peix
-Ceba
-Sípia i la seva tinta (o una bosseta a part)
-Gules
-Alls
-Pebre coent, de cirereta
-Oli
Preparació:
Tallau la ceba a trossos petits i sofregiu-la.
Trossejau la sípia i afegiu-la al sofregit.
Bolliu els fideus dins el fumet de peix que haureu preparat prèviament (també es pot substituir per un brick de brou de peix). Quan siguin cuits afegiu-los al sofregit i també afegiu-hi la tinta.
Preparau les gules de forma clàssica: Oli, all laminat i pebre de cirereta, quan bulli hi tirau les gules.
Quan les gules estiguin a punt, emplatau el sofregit amb els fideus i hi tirau les gules per damunt. Servir-ho ben calent.
Aquesta recepta ens la va donar n'Aina el dia que preparàvem el Tàndem per a la Ràdio. Ella cuina el mínim, però li agrada fer-ho quan té temps i li agrada molt menjar bé.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-19, 16 VI 09)
(c) Aina Vicens
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de pasta
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-mol·luscs,
R-pasta,
R-peix,
Receptari,
RI-alls,
RI-ceba,
RI-fideus,
RI-gules,
RI-pebre de cirereta
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada