divendres, 12 de juny del 2009
RP - LLOM AMB XAMPINYONS (règim)
Ingredients:
-Dos bistecs de llom o dues pitreres d’indiot
-Xampinyons
-Farina
-Ceba
-Juevert
-Llet
-Oli
-Sal de règim
Elaboració:
Dins una greixonera amb una cullerada d’oli sofregiu la ceba picada i tiretes de xampinyons, li donau unes voltes i abocau-hi un tassonet de llet i sal de règim.
A part pasau per la pella els bistecs enfarinoats, afegiu-ho dins la greixonera del sofregit i li dau un bullet a fi que s’espessesca un poc
A l’hora de servir ho espolsau de juevert capolat i s’acompanya d’una llesqueta de pa moreno.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-7)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
Receptari,
RI-indiot,
RI-julivert,
RI-llom,
RI-xampinyons
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada