diumenge, 7 de juny del 2009
RP - COCA DE IOGURT
Ingredients:
-Un iogurt natural,
i la mateixa mida del iogurt per:
.Una mesura d’oli
.Dues de sucre
.Tres de farina
-Un paquet de llevat
-Dos ous.
Preparació:
Bateu els ous amb el sucre i el iogurt i anau afegint-hi l’oli, la farina i el llevat.
Untau un motlo amb un poc d’oli o de margarina, abocau-hi la pasta que heu feta i ho enfornau vint o trenta minuts, segons la força del vostre forn.
S’acompanya d’un tassonet de gelat.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 302. RP-2, tardor 2007)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de dolç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada