dimarts, 16 de juny del 2009

RP - “ROSBIF” A LA PLANXA AMB ALBERCOCS

Ingredients:
-Una tallada de llom de vedella de mig quilo
-Albercocs sense els pinyol
-Saïm
-Mantega
-Vi blanc
-Pebrebò, sal
Preparació:
Posau al forn la peça de llom amb saïm damunt una placa refractària uns quinze minuts. Després el treis i deixau-lo dins una greixonera amb vi blanc, un poc mes de saïm i sal i el tornau enfornar fins que sigui tendre.
A part, dins una paella amb mantega, sofregiu els albercocs uns deu minuts.
A l’hora de servir tallau la carn rodona a cada plat, regada amb el suquet de la greixonera i acompanyada dels albercocs.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 300, estiu 2007. RP-12)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes