dimecres, 13 d’agost del 2008
RF - Mediterrani, i càlid, per descomptat...
Jerònia Reynés té la secció ‘Fent empresa’ que cuida d’entrevistar setmanalment algú de la comarca sollerica relacionat amb activitats empresarials de molt diferent índole. En aquesta ocasió ho fa als responsables d’un restaurant que, si serveixen tal com es presenten, pot resultar preocupant. Quan els demana què té de diferent el seu restaurant li responen textualment “És un restaurant molt càlid. A la zona hi ha bons restaurants de cuina mediterrània, però el que ens diferencia respecte dels demés és que la nostra cuina és mediterrània”. Es a dir, mediterrània, no? Resposta certament càlida. Que m’ho expliquin, per favor. (SÓLLER, núm 6321, 21 de juny). BMM.-
(Diari de Balears, 31 de juliol 08)
Etiquetes de comentaris:
Gastronomia,
Premsa,
Premsa Forana,
Societat,
Sóller
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada