dijous, 18 de desembre de 2008

Benet Vicens i la nova cuina ecològica

Fa poc s'ha posat en marxa l'Slow Food de Balears, "una entitat que promou la producció sostenible dels productes locals per a afavorir la biodiversitat", segons Laura Buades, la seva presidenta. Segons la Redacció del setmanari solleric aquesta nova associació "ha trobat la forma de la seva sabata en el prestigiós xef Benet Vicens, defensor de la cuina tradicional i fort impulsor dels productes de la seva terra". Voleu saber quin menú va fer mestre Benet en aquesta ocasió? Doncs, sota el títol 'Orgànic, cuina de la sinceritat' va treure "un trampó amb peix d'almadrava, sopes mallorquines, tempura de verdures, ciurons amb brou de gallina, fideuà de llagosta, peix amb porros tendres, mongetes fines amb anyell de l'illa, formatges i fruites, i ametlles amb préssecs". Altament suggestiu. (VEU DE SÓLLER, núm 1003, 1 d’agost 08). Biel.-