dijous, 28 de maig del 2009
RA - BAJOQUES FARCIDES
Ingredients:
.4 pebres vermells i sucosos d’uns 200 grs. cada un
.500 grs. de tomàquets madurs.
.250 grs. de carn picada mesclada de porc i vedella
.3 llangonisses blanques
.Un poc de carn magra de porc
.Arròs (1 tassó per cada dues persones)
.All i julivert picats
.Sal
.Safrà
Preparació:
Sofregir tota la carn.
Pelar i triturar els tomàquets i afegir-los al sofregit. Quan ja la carn és quasi a punt, afegir all i julivert picats i també un poc de safrà. Remenar bé , retirar del foc i afegir l’arròs.
Netejar els pebres, reservant-ne el capoll, i farcir amb l’arròs, més o menys fins a la meitat perquè tenguin espai per créixer en coure al forn.
Embolicar els pebres amb paper d’alumini i coure al forn a 170º durant 1 hora i mitja.
Recepta que ens envia na Xelo Vañó, de Bocairent (València)
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-10, 28 V 09)
(c) Xelo Vañó
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu receptari d'altres plats d'arròs
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
R-mixtures,
R-verdura,
Receptari,
RI-arròs,
RI-llonganissa,
RI-pebres,
RI-porc,
RI-safrà,
RI-tomàtiga,
RI-vedella
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada