Quan estiguin a punt tancau el foc. Nota: També ho podeu fer amb altres peixos, com tonyina o bonítol, o amb animals de ploma com pollastre, colom o perdiu. En el cas de l'aviram caldrà posar-lo prèviament en vinagre devers unes tres o quatre hores.
dimarts, 12 de maig del 2009
RA - SARDINES ESCABETXADES
Ingredients:
.Aigua
.Oli
.Vinagre
.Alls
.Llorer (1 fulla)
.Julivert
.Sardines
Preparació:
Posau una cassola al foc amb aigua, oli, vinagre, alls xapats per la meitat, una fulla de llorer i julivert. Si voleu, també hi podeu posar pebre vermell.
Quan bulli hi posau les sardines que, tant poden ser crues com ja fregides prèviament. També, si voleu, poden ser enfarinades.
Recepta enviada per Toniet, de Marratxí; conta que ho veia fer a la seva padrina
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-4, 12 V 09)
(c) Toniet de Marratxí
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-conserves,
R-peix,
Receptari,
RI-sardina,
RI-vinagre
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada