dissabte, 16 de maig del 2009
RA - BORRETA [aguiat de bacallà amb verdures]
Ingredients (per a 4 persones):
-2 manats d'espinacs
-3 o 4 patates
-1 pebre vermell ( si no n’hi ha de fresc , se’n posa de sec)
-3 alls
-4 trossos de bacallà dessalats del dia d'abans
-1 culleradeta de pebre bord (si us agrada, picant, i si no, dolç)
-sal
-oli
Preparació:
Posem dins la cassola de fang tots els ingredients trossejats i en fred . Afegim un poc d’oli i aigua fins tapar-ho tot i ho posem al foc durant 25/30 minuts. Bon profit!
Recepta que ens envia na Xelo Vañó, de Bocairent (València)
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-6, 16 V 09)
(c) Xelo Vañó
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-peix,
R-verdura,
Receptari,
RI-bacallà,
RI-espinacs,
RI-patata,
RI-pebre bord,
RI-pebres
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada