dimecres, 6 de maig del 2009
RN - RAP AMB CARXOFES
Ingredients (per a 4 persones):
.8 rodanxes de rap fresc
.8 carxofes
.2 cebes tendres
.6 alls
.1 copeta de vi blanc
.Aigua
.Farina
.Sal, pebre bo
(Per a la picada)
.Un grapat d'ametlles
.10 pinyons
.2 alls
.1/2 copeta de vi ranci
Preparació:
Sofregiu la ceba tallada en una greixonera fins que estigui ben melosa.
Enfarinau les carxofes i afegiu-les a la ceba.
Salpebrau el rap i incorporau-lo a la greixonera. Tirau-hi la copeta de vi blanc i un raig d'aigua.
Deixau que tot es cogui a foc lent i al cap d'una estona afegiu-hi la picada. Amb un quartet més ja estarà llest per llevar-ho del foc i dur-ho a taula.
(Receptes anònimes adaptades, RN-1, 6 V 09)
(c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats amb rap o carxofes
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada