dilluns, 25 de maig del 2009
RA - ESPAGUETIS AMB ALLS I GAMBES
Ingredients (per a 4 persones):
.400 gr. d'espaguetis del número 3
.800 gr. de gambes
.Alls, una cabeça
.Oli
.1 pebre de cirereta
Elaboració:
Posa els espaguetis en aigua i els deixes bullir uns cinc minuts, així estan al dente.
Després posa oli dins la pella, lamina una cabeça d'alls i els hi poses fins que agafin coloret, llavors hi afegeixes un pebre de cirereta i les gambes .
Quan és cuit ho mescles amb els espaguetis dins un plat gros per servir. Convé que es mengi ben calent.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-8, 25 V 09)
(c) Toniet de Marratxí
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de pasta
Vegeu receptari d'altres plats de crustacis
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-crustacis,
R-pasta,
Receptari,
RI-alls,
RI-espaguetis,
RI-gamba,
RI-pebre de cirereta
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada