divendres, 29 de maig del 2009
RN - RAJADA A LA MARINERA
Ingredients (per a 4 persones):
.2 rajades
.1 llimona
.4 alls
.Julivert
.Farina
.Vi blanc sec (un tassonet)
.Vinagre de vi (una cullerada)
.Oli d'oliva (una tassa)
.Pebre bo blanc
Elaboració:
Rentau la rajada, un cop pelada, i netejau-la. Feis-ne quatre trossos.
Deixau-la 10 minuts amb el suc de la llimona pel damunt. Passau-la per aigua i eixugau-la. Salpebrau.
Enfarinau-la i fregiu-la amb l'oli, que quedi daurada pels dos costats. Reservau els trossos fregits dins una greixonera .
Dins el mateix oli, sofregiu els alls pelats i trossejats, cuidant que no es cremin. Afegiu-hi el julivert.
Quan estigui a punt, afegiu-hi el vi i el vinagre. Quan aquesta salsa hagi fet un bull, posau-la per damunt la rajada. Tapau la greixonera i deixau que faci un bull a foc lent.
És bo al moment, calent, però encara pot guanyar rescalfat.
(Receptes anònimes adaptades, RN-10, 29 V 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-peix,
Receptari,
RI-farina,
RI-julivert,
RI-llimona,
RI-pebre bo,
RI-rajada,
RI-vi,
RI-vinagre
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada