Recepta que ens envia na Maria Serra, de sa Cabaneta (Marratxí, Mallorca). La va copiar d'una amiga seva de la ciutat de Palma (Receptes aportades per amics i amigues, RA-7, 23 V 09) (c) Maria Serra (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
dissabte, 23 de maig del 2009
RA - CRESPELLS
Ingredients:
-400 grs. de saïm
-400 grs. de sucre
-1 tassonet i mig de suc de taronja
-1 tassonet d'oli
-Farina NOMEN (la que prengui)
Preparació:
Posar el saïm i el sucre dins un ribell i mesclar. Afegir el suc de taronja i l'oli i remenar. Incorporar la farina poc a poc fins que la pasta no s'aferri a les mans i sigui bona de manejar.
Aprimar la pasta amb l'aprimador, ben primeta, i amb els motlles escollits, formar els crespells.
Coure a 170º fins que hagin pres color.
Treure totd'una del forn i deixar refredar.
Etiquetes de comentaris:
R-pastes,
Receptari,
RI-farina,
RI-saïm,
RI-taronja
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Per a noltros els alcudiencs això no són crespells, són galletes o estrelles, els crespells a Alcúdia té una altra forma, es fan dos rotlles de pasta un més gros que l'altra i el petit es posa enmig llavor es doblega el gros amb quatre cantons damunt el petit. La pasta és parescuda a la dels robiols però no ben igual. Si hi pens per Pasqua quan en facem vos passaré la recepta i una foto.
Publica un comentari a l'entrada