dissabte, 30 de maig del 2009
RA - CARAGOLS DE LA PADRINA
Ingredients:
.Caragols
.Ceba
.Sobrassada
.Panxeta
.Costella baixa
.Saïm
.Pebres coents
.Fonoll
.Herba-sana
.Moraduix
Preparació:
La padrina feia purgar els caragols amb farina i llavors els posava en remull. Canviava un munt de vegades l'aigua perquè fugís el llim dels caragols i quedàs l'aigua ben clara. Llavors posava els caragols al foc amb aigua freda per enganar-los, juntament amb les herbes i quan començava a bullir hi afegia els pebres coents i la sal.
També sofregia la ceba, la sobrassada, la panxeta i la costella baixa dins saïm. Quan els caragols eren cuits posava el sofregit dins el brou. Tots ens xupàvem els dits. Salut.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-11, 30 V 09)
(c) Toniet de Marratxí
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
R-mol·luscs,
Receptari,
RI-caragols,
RI-ceba,
RI-costella baixa,
RI-fonoll,
RI-herba-sana,
RI-moraduix,
RI-panxeta,
RI-pebre de cirereta,
RI-saïm,
RI-sobrassada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada