dijous, 6 d’agost del 2009

RN - CANELONS DE MARISC

Ingredients (per a 4 persones): -12 canelons -1 calamar grosset -6 llagostins -12 musclos cuits -1 ceba -1 tomàtiga -Pebre bord -Julivert, oli, sal, pebre bo, aigua Per a la salsa beixamel: -Mantega -Oli -3 culleradetes de farina -1 tassó de llet Preparació: Coeu la pasta dins aigua bullent amb sal, escorreu-la i reservau-la. Preparau la salsa: Encalentiu l'oli amb la mantega, afegiu-hi la farina i sofregiu-ho. Afegiu la llet a poc a poc sense aturar de remenar. Posau-hi sal. Deixau-ho reduir uns minuts a foc mentre segui remenant. Dins una pella amb oli sofregiu la ceba trossejada petita i quan dauri, afegiu-hi la tomàtiga ben capolada. En estar sofregit afegiu-hi el calamar trossejat, els llagostins pelats i picats i la carn dels musclos ben capolada. Salpebrau i afegiu-hi julivert capolat. Sofregiu alguns minuts més i mesclau-ho amb la beixamel. Farciu els canelons amb aquesta mescla. Posau-los dins una palangana. Finalment, abocau la resta de la beixamel per damunt els canelons, decorau amb pebre bord i julivert i serviu-ho. (Receptes anònimes adaptades, RN-36, 6 VIII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de pasta Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes