divendres, 7 d’agost de 2009

RP - CARXOFA FARCIDA (règim)

Ingredients: -Carxofes -Gambes -Ceba -Ou bullit -All -Farina -Juevert -Oli, sal de règim Preparació: Feis netes les carxofes i bulliu-les un poc amb aigua i sal. Ho colau i quan les carxofes estiguin fredes buidau-les i capolau la polpa que heu tret. A part amb un poc d’oli feis un sofregit de ceba, all, juevert i les gambes trossejades. Mesclau la popa al sofregit amb un poc de farina i aigua, que quedi espès i afegiu-hi ou bullit fet trossets petits. A continuació ja podeu farcir les carxofes amb la pasta que heu feta. Posau-les dins un plat que pugui anar al forn i les daurau un poc. S’acompanya d’unes fulles de lletuga o de galetes d’oli. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-24) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes