dilluns, 3 d’agost de 2009

RP - BISTEC AMB PEBRES TORRATS I VERDURES (règim)

Ingredients:
-Un bistec de vedella
-Pebres torrats
-Albergínia
-Mongetes tendres
-All
-Llimona
-Oli, sal de règim
Preparació:
Bulliu les mongetes tendres amb un poc de sal i colau-les.
Torrau els pebres i l’albergínia, llevau-lis la pell, després ho tallau fent tires llargues i les deixau dins un plat amb un poc d’oli i un all a trossets juntament amb les mongetes.
Per una altra banda, torrau el bistec amb un poc sal i llimona i el col·locau dins el plat.
S’acompanya d’unes galetes d’oli i, si voleu, afegiu-hi una cullerada de maonesa de règim.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-23)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes