dimecres, 5 d’agost de 2009

RN - ENSALADA TÈBIA DE RAJADA

Ingredients (per a 4 persones): -1 Kg de rajada -Un tros de la part blanca d'un porro -1 lletuga morada -Aigua, sal, pebre bo -Cogombres petits per decorar Per a la salsa vinagreta: -2 cullerades d'oli d'oliva -1 cullerada de vinagre de sidra -1 culleradeta de mostassa -Julivert picat -1 tomàtiga -1 cogombre petit Preparació: Netejau la rajada, trossejau-la i la posau dins una olla amb aigua i un poc de sal juntament amb el blanc del porro durant uns 8 minuts, aproximadament. Escorreu-la i reservau. Millor si ho podeu mantenir un poc calent. Feis la salsa vinagreta amb la tomàtiga molt capolada, el cogombret també capolat, oli, vinagre, julivert, sal i mostassa. Dins una palangana per servir posau-hi algunes fulles de lletuga tallades petit. Col·locau la rajada damunt les fulles de lletuga i trempau-ho amb la salsa. Finalment, decorau-ho amb els cogombrets. (Receptes anònimes adaptades, RN-35, 5 VIII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes