dijous, 10 de juliol del 2008
Les receptes de George Sand
Endemés de novel·lista, Aurore Dupin -George Sand dins la literatura- va ser una bona amfitriona que cuidava al detall els seus convidats a Nohant, amb els quals compartia gastronomia, tertúlia i sovint altres plaers. Endemés del seu estimat Chopin cal parlar de Liszt, Flaubert, Dumas fill, Balzac, Delacroix, Turgueniev i encara d'altres, tots ells representants del millor de la música, la literatura i les arts d'aquell vertiginós segle XIX.
L'esposa del seu fill adoptiu Maurice, Christiane Sand, va replegar durant anys receptes, trucs i comentaris relacionats amb la cuina de la padrina que hom publicà amb el títol "A la table de George Sand".
A partir d'aquest receptari L'Associació Cultural Sa Taronja, d'Andratx, ha organitzat una nit dedicada a la vessant gastronòmica de l'escriptora gala. El cuiner Gustavo Tempesta elabora algunes de les receptes de George-Aurora en unes vetlades que uneixen art i gastronomia, la següent de les quals està previst que sigui dedicada al genial Salvador Dalí.
Biel.-
Etiquetes de comentaris:
Andratx,
Art,
Gastronomia,
Literatura,
Mallorca
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada